Αναλαμβάνει τη Λάρισα ο Άκης Μάντζιος
Σε συμφωνία με τον Άκη Μάντζιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λάρισας έφτασε ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλίας, Αλέξης Κούγιας.
Ο Ακης Μάντζιος θα είναι ο τρίτος προπονητής της ΑΕΛ, μετά την απομάκρυνση των Πάους και Ματάισεν, όπως ανακοίνωσε η θεσσαλική ΠΑΕ.
Ο 48χρονος Ελληνας προπονητής που πρόσφατα απολύθηκε από τον Απόλλωνα, αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του από την πρώτη Οκτωβρίου, ενώ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η Λάρισα θα έχει στον πάγκο της τον Ηλία Φυντάνη.
Η ανακοίνωση:
«Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο Άκης Μάντζιος. Ο κ. Μάντζιος αναλαμβάνει τα επίσημα καθήκοντα του από την Κυριακή 1/10/2017. Στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το Σάββατο 30/9/2017 την ομάδα θα κοουτσάρει ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος από σήμερα το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή θα την προπονεί. Παραμένουν στις θέσεις τους ο γυμναστής Βασίλης Καλαποθαράκος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θόδωρος Κάντας».
in.gr
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442