Γ. Ραγκούσης: Όχι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ
«Όχι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ», τονίζει και πάλι ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τις δηλώσεις Σουλτς που έρχονται να προστεθούν στις δηλώσεις Σάντσεθ και Κόστα, περί μη συνεργασιών με κόμματα της Δεξιάς.
«Όχι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ», τονίζει και πάλι ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τις δηλώσεις Σουλτς που έρχονται να προστεθούν στις δηλώσεις Σάντσεθ και Κόστα, περί μη συνεργασιών με κόμματα της Δεξιάς.
«Από εμάς ο κόσμος περιμένει μια ηγέτιδα προοδευτική δύναμη, όχι ένα συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας. Ναι στη συνεννόηση για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών, όχι όμως στη συγκυβέρνηση»
»Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να ταυτιστεί με τον ακραία δεξιό Πάνο Καμμένο και πρέπει να ηττηθεί. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για μια νέα προοδευτική αρχή στην Ευρώπη» επισημαίνει.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
- Ιράν: Νέα σειρά βομβαρδισμών εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Άργος: Η μαγνητική τομογραφία του 20χρονου δείχνει τη μοιραία σφαίρα
- SMB: Μπαταρίες μεταλλικού νατρίου φορτίζουν σε 4 λεπτά – Εντυπωσιακά αποτελέσματα στις δοκιμές
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ανοίγουν φάκελοι
- Βενεζουέλα: Αγγίζουν τους 4.500 οι νεκροί από το διπλό σεισμό
- Γαλλία: Συναγερμός για «εξαιρετικά σφοδρή» πυρκαγιά σε δάσος νοτιοανατολικά του Παρισιού
- Γιορτή σήμερα 13 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442