Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιστορική νίκη για την Μαρία Σάκκαρη - Απέκλεισε στην Κίνα την Βοσνιάκι

Ιστορική νίκη για την Μαρία Σάκκαρη – Απέκλεισε στην Κίνα την Βοσνιάκι

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε μια ιστορική νίκη και απέκλεισε από το διεθνές τουρνουά Wuhan Open που διεξάγεται στην Κίνα την Καρολίν Βοσνιάκι, νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μαρία Σάκκαρη θα θυμάται για πάντα τη σημερινή μέρα. Γιατί μπορεί να ξέραμε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αλλά η ελληνίδα τενίστρια χρειαζόταν μια σημαντική νίκη για να δείξει στο κοινό αλλά και τις αντιπάλους της ότι είναι πια μια υπολογίσιμη δύναμη.

Την Τρίτη το μεσημέρι η Σάκκαρη τα κατάφερε και απέκλεισε από το διεθνές τουρνουά τένις Wuhan Open στην Κίνα την Καρολίν Βοσνιάκι.

Η Βοσνιάκι, νούμερο 6 της παγκόσμιας κατάταξης και πρώην νούμερο ένα δεν άντεξε την πίεση της 22χρονης Σάκκαρη και έχασε με το εμφατικό: 7-5, 6-3 και 2-0 σετ.

Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη θα είναι η 31χρονη Ρωσίδα Έλενα Βέσνινα, ν.21 στην παγκόσμια κατάταξη, που κέρδισε τη Βελγίδα Μέρτενς (6-2,6-4) και μία πρόκρισή της στην 8άδα θα την φέρει ακόμη ψηλότερα από το νούμερο 80 της παγκόσμιας κατάταξης που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024