Πράσινοι: Η Γερμανία κέρδισε χρήματα από την ελληνική κρίση
Η Γερμανία κέρδισε χρήματα από την ελληνική κρίση, δήλωσε ο συμπρόεδρος των Γερμανών Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ, αναφερόμενος στην κρίση του ευρώ και στην πολιτική του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Η Γερμανία κέρδισε χρήματα από την ελληνική κρίση, δήλωσε ο συμπρόεδρος των Γερμανών Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ, αναφερόμενος στην κρίση του ευρώ και στην πολιτική του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
«Ακόμη και με την ελληνική κρίση τελικά μάλιστα κερδίσαμε χρήματα, μέσω εσόδων από τα επιτόκια. Έως τώρα έχουμε κερδίσει χρήματα από την ελληνική κρίση. Αντιθέτως από ό,τι γενικά πιστεύεται, δεν είναι καθόλου έτσι, ότι συνεχώς πληρώνουμε λεφτά, αλλά επωφελούμαστε πάρα πολύ από την κατάσταση που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στα επιτόκια», δήλωσε ο κ. Έζντεμιρ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σακελλαρίδης: Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μέρα μνήμης, αλήθειας και αγώνα
- Τηλεφωνικές απάτες με τη ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να προσέχετε για να μην πέσετε θύματα
- Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Πότε θα προσαυξάνεται η σύνταξη
- Gen Z: Το νέο χόμπι που θα σας αφήσει άφωνους – «Είναι μια στιγμή ηρεμίας»
- ΣΥΡΙΖΑ: 50 χρόνια από τον θάνατο του Αλέκου Παναγούλη, τιμούμε τη μνήμη και εμπνεόμαστε από τη στάση του
- Βεζένκοφ: «Τιμή μας όταν έρχονται θρύλοι του αθλητισμού»
- Καιρός: Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια
- Ο Banksy επιβεβαίωσε ότι το μυστήριο άγαλμα στο κέντρο του Λονδίνου είναι δικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442