Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τρώγονται» για... τα λεφτά Νεϊμάρ και Καβάνι

«Τρώγονται» για… τα λεφτά Νεϊμάρ και Καβάνι

Σαν τα... κοκόρια τρώγονται στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ με τον Καβάνι, οι οποίοι μάλιστα είχαν και ένα μικροεπεισόδιο στον αγώνα με τη Λιόν, όπου ο Ουρουγουανός πήρε την μπάλα να εκτελέσει πέναλτι (το οποίο έχασε), με τον Βραζιλιάνο να διαφωνεί για το ποιος θα το εκτελέσει! Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η «L'Equipe», ο λόγος είναι το μπόνους του 1 εκατ. ευρώ που θα πάρει ο Καβάνι αν βγει πρώτος σκόρερ, όπως πέρσι.

Σαν τα… κοκόρια τρώγονται στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ
με τον Καβάνι, οι οποίοι μάλιστα είχαν και ένα μικροεπεισόδιο στον αγώνα
με τη Λιόν, όπου ο Ουρουγουανός πήρε την μπάλα να εκτελέσει πέναλτι (το
οποίο έχασε), με τον Βραζιλιάνο να διαφωνεί για το ποιος θα το
εκτελέσει!

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η «L’Equipe», ο λόγος είναι το
μπόνους του 1 εκατ. ευρώ που θα πάρει ο Καβάνι αν βγει πρώτος σκόρερ,
όπως πέρσι.

Όπως αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα, στο συμβόλαιο του Εντισον Καβάνι υπάρχει ρήτρα πληρωμής ενός εκατομμυρίου ευρώ αν καταφέρει και τερματίσει πρώτος σκόρερ στην Ligue 1. Κάτι που κατάφερε την περασμένη σεζόν, όταν τερμάτισε πρώτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος με 35 γκολ σε 36 παιχνίδια, για πρώτη φορά χωρίς να έχει την σκιά του Ιμπραΐμοβιτς. Μάλιστα ο Σουηδός επιθετικός για τον ίδιο στόχο είχε μπόνους 1.500.000 ευρώ.

Τώρα ο Καβάνι, φαίνεται να αισθάνεται ότι απειλείται από τον Νεϊμάρ, για τον οποίο δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει ανάλογη ρήτρα στο δικό του συμβόλαιο. Να σημειωθεί ότι ο Νεϊμάρ, δεν ήταν ο πρώτος εκτελεστής πέναλτι στην Μπαρτσελόνα, αν και ο Μέσι του έδωσε πολλές φορές αυτή την ευκαιρία. Ο Καβάνι έχει 7 γκολ σε 6 αγώνες, ενώ ο Νεϊμάρ 4 σε 5 αγώνες.

Πάντως, ο καβάνι διέψευσε ότι υπάρχει… πρόβλημα με τον Νεϊμάρ, αλλά μάλλον δεν γίνεται και πολύ πιστευτός:

«Κατασκευασμένες είναι αυτές οι ειδήσεις και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί… Η αλήθεια είναι πως τέτοια περιστατικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Την ιστορία (σ.σ. για τον «τσακωμό» του με τον Νεϊμάρ) την έμαθα από τον αδελφό μου. Οτι δήθεν εγώ είπα πως δεν θα δεχτώ να εκτελεί άλλος τα πέναλτι και ότι έχω πρόβλημα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Ο Νεϊμάρ έχει έλθει πρόσφατα στην ομάδα και είπα από την αρχή ότι όλοι μας τον βοηθάμε να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νομίζω ότι τα καταφέρνουμε, καθώς βλέπετε ότι προσαρμόζεται γρήγορα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024