Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άκαρπη η συνάντηση του Αλαφούζου με τον Γιαννακόπουλο

Άκαρπη η συνάντηση του Αλαφούζου με τον Γιαννακόπουλο

Χωρίς θετικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον Γιάννη Αλαφούζο και τα επιτελεία τους, με θέμα την αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Δυστυχώς και αυτή μου η πρόταση δεν έτυχε της αποδοχής και ο κύκλος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε χωρίς θετική κατάληξη. Το γιατί το γνωρίζει μόνο ο ίδιος...» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Γιαννακόπουλος

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στον Γιάννη Αλαφούζο και τα επιτελεία τους, με θέμα την αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δύο άνδρες κλήθηκαν να εξετάζουν αν μπορεί να υπάρξει συνεργασία για ένα καλύτερο μέλλον στην ΠΑΕ, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Μέχρι το τέλος του μήνα η ΠΑΕ θα πρέπει να βάλει 5 εκ. ευρώ καθώς σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει να μπει σε καθεστώς επιχείρησης από την UEFA και δεν αποκλείεται να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από ένα έως τρία χρόνια.

Με γραπτή του ανακοίνωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σημειώνει ότι η πρόταση που κατέθεσε στον κ. Αλαφούζο για κάλυψη μέρους των χρεών του συλλόγου και των μελλοντικών υποχρεώσεων δεν έγινε δεκτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«’Οταν προ 4 μηνών οραματίστηκα το PAO Foundation και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να καταλάβω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρέη που μου παρουσιάστηκαν ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και υπήρχε η δέσμευση ότι θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.

Λόγω αστοχιών και ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, σήμερα αυτός ο αριθμός χρεών έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, όπως επίσης έχουν υπογραφεί δεσμεύσεις άλλων 30 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν σε υποχρεώσεις των επόμενων ετών.

Παρά ταύτα, λόγω της κατάστασης στο Σύλλογο αλλά και της πίστης μου ότι ο Παναθηναϊκός κόσμος θα ανταποκρινόταν με θέρμη στο κάλεσμά μου για τη δημιουργία ενός ενιαίου Συλλόγου, έφτασα μέχρι και να προτείνω στον κ. Αλαφούζο την ανάληψη μέρους των χρεών σε ύψος 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν τη διαχείριση όλων των μελλοντικών υποχρεώσεων.

Δυστυχώς και αυτή μου η πρόταση δεν έτυχε της αποδοχής και ο κύκλος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε χωρίς θετική κατάληξη. Το γιατί το γνωρίζει μόνο ο ίδιος…

Οφείλω να επισημάνω ότι από τους ελέγχους που έγιναν, προκύπτει ότι ο κ. Αλαφούζος έχει συνδράμει με ποσό άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι να του το αναγνωρίσουμε.

Πλέον, όλες μου οι δυνάμεις επικεντρώνονται στο να έχουν αίσια έκβαση οι διαπραγματεύσεις με την πολιτική ηγεσία για το ΟΑΚΑ PAO ARENA, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ξαναγίνει το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού η πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς

Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος»

in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024