Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τους δύο ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ και της ΠΑΕ
αντίστοιχα, να συζητούν για το «μπάσιμο» του πρώτου στην ΠΑΕ.
Συγκεκριμένα, το ραντεβού θα γίνει στο ΟΑΚΑ, μετά τον φιλικό αγώνα του
μπασκετικού Παναθηναϊκού με την Ούνιξ Καζάν.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τους δύο ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ και της ΠΑΕ αντίστοιχα, να συζητούν για το «μπάσιμο» του πρώτου στην ΠΑΕ.
Συγκεκριμένα, το ραντεβού θα γίνει στο ΟΑΚΑ, μετά τον φιλικό αγώνα του μπασκετικού Παναθηναϊκού με την Ούνιξ Καζάν.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.