Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΕΝΕΝ την Παρασκευή για το «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΕΝΕΝ την Παρασκευή για το «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού θα πραγματοποίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της πλοιοκτήτριας εταιρείας, προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για να αποφευχθεί μια ανάλογη οικολογική καταστροφή.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία που εδρεύει η πλοιοκτήτρια εταιρεία του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», το οποίο βυθίστηκε την Κυριακή ανοιχτά της Αταλάντης προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό, θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι της Παρασκευής η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού.

«Στόχος μας με αυτή και άλλες αγωνιστικές δράσεις που θα κλιμακωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα είναι να αναδείξουμε τις εγκληματικές ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρείας για την πρωτοφανή οικολογική ζημιά που προκάλεσε στο θαλάσσιο περιβάλλον αλλά και την ανάγκη να παρθούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα ώστε να μην θρηνήσουμε μία νέα καταστροφή» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΕΝΕΝ.

Η Ένωση Ναυτών προσθέτει ότι «σαπιοκάραβα τα οποία δυστυχώς ταξιδεύουν ελεύθερα και αποτελούν πλωτές περιβαλλοντολογικές βόμβες, δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για την ζωή των Ναυτεργατών, την ναυσιπλοΐα, την ανθρώπινη ζωή στην θάλασσα και το θαλάσσιο περιβάλλον».

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024