Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεντροαριστερά: Δεν υπήρξε συμφωνία για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία

Κεντροαριστερά: Δεν υπήρξε συμφωνία για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία

Νέα αναβολή δόθηκε, καθώς ούτε στη σημερινή συνεδρίαση η Επιτροπή Αλιβιζάτου δεν κατέληξε σε συμφωνία για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία. Το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου, κατά πάσα πιθανότητα, την προσεχή Τετάρτη. Πάντως αρνητικές στην ανάληψη του project εμφανίστηκαν Cosmote και Wind, ενώ η Vodafone ζήτησε περισσότερα στοιχεία. Τι συζητήθηκε για τα εκλογικά τμήματα, τη διαφάνεια των προεκλογικών εξόδων των υποψηφίων, αλλά και τον αριθμό των debades..

Δεν κατέληξε σε συμφωνία για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία η συνεδρίαση της Επιτροπής Αλιβιζάτου. Το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου, κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη. Στη συνεδρίαση διαβάστηκαν οι απαντητικές επιστολές των τριών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Οι δύο εξ αυτών, Cosmote και Wind ήταν αρνητικές ως προς την ανάληψη του project αυτού, ενώ η Vodafone ζήτησε επιπλέον στοιχεία.

Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε πάντως η on line διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων. Ως προς το αριθμό αυτών έχει συμφωνηθεί το πού θα στηθούν τα 500, και μένει να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός τους, με το ΠΑΣΟΚ να ζητά 1.400 εκλογικά τμήματα.

Ζητήματα που αποτέλεσαν επίσης αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν αυτά που αφορούν τη διαφάνεια και τον έλεγχο των προεκλογικών εξόδων των υποψηφίων.

Σε ότι αφορά τα debates η Επιτροπή αποφάσισε να υπάρξει έντονη παρότρυνση προς τους υποψηφίους για τρεις μεταξύ τους συζητήσεις.

Δημήτρης Χόνδρος

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024