Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Λεβέντης: Η επένδυση στη Χαλκιδική δεν μπορεί να περιμένει

Λεβέντης: Η επένδυση στη Χαλκιδική δεν μπορεί να περιμένει

«Να ελεγχθούν όλα τα στοιχεία, αλλά μέχρι τότε η εταιρεία πρέπει να λειτουργεί» δήλωσε για την επένδυση της Eldorado ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Να αποδείξει πως επιθυμεί τις ξένες επενδύσεις ζήτησε από την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στο θέμα των Σκουριών και της αντιπαράθεσης της εταιρείας με το αρμόδιο υπουργείο.

«Η επένδυση έχει γίνει, ο επενδυτής έχει βάλει χρήματα. Το θέμα είναι να δούμε τι κάνουμε τώρα. Εμείς θέλουμε να ελεγχθούν όλα τα στοιχεία, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, πρέπει η εταιρεία να λειτουργεί με παράταση της διαδικασίας για να εξεταστούν οι φάκελοι. Σαφώς και πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι, αλλά η επένδυση δεν μπορεί να περιμένει, φαίνεται έτσι ότι δεν θέλουμε τις επενδύσεις» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε ότι «ο πρωθυπουργός είναι δηλητηριασμένος από τη νοοτροπία του κρατισμού» και σημείωσε ότι η Ένωση Κεντρώων «θέτει το ζήτημα του ορυκτού πλούτου, η χώρα πρέπει να κερδίζει κάτι επιπλέον από αυτή την επένδυση. Δηλαδή εκτός από τις υποχρεώσεις που έχει μία επιχείρηση να πληρώνει φόρους, ασφαλιστικά ταμεία, να πληρώνει και ένα 8-10% στο ελληνικό Δημόσιο. Αυτό το θέμα θα το θέσουμε στην Βουλή, να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα και η κυβέρνηση».

in.gr

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024