Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η προσευχή του Καμμένου πριν πάει στη ΔΕΘ

Η προσευχή του Καμμένου πριν πάει στη ΔΕΘ

Υπάρχει μια σημειολογία στα ξενοδοχεία που διαμένουν οι πολιτικοί αρχηγοί όταν «ανεβαίνουν» στη Θεσσαλονίκη... Οσον αφορά τον Πάνο Καμμένο, προτού δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετέβη στο Αγιο Ορος...

Υπάρχει μια σημειολογία στα ξενοδοχεία που διαμένουν οι πολιτικοί αρχηγοί όταν «ανεβαίνουν» στη Θεσσαλονίκη, η οποία τείνει να γίνει θεσμός. Από τον καιρό που ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», του Ιβάν Σαββίδη (που βρίσκεται παραλιακά στο κέντρο της συμπρωτεύουσας) οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί το αποφεύγουν ως ο διάολος το λιβάνι, που λέει και ο σοφός λαός.

Για παράδειγμα ο Κυρ. Μητσοτάκης που βρισκόταν στις 4 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη έμεινε στους Λαζαριστές, στη δυτική πλευρά της πόλης. Το ίδιο και η Φώφη Γεννηματά, που κατέλυσε στο ξενοδοχεία «Meet» επίσης στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης από όπου έκανε όλες τις επαφές της. Και ξέρετε τι είδους ατζέντα είχε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης; Την εκλογή ηγεσίας στο νέο κεντροαριστερό σχήμα.

Οσον αφορά τον Πάνο Καμμένο, προτού δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετέβη (οι πληροφορίες επιμένουν ότι πήγε με στρατιωτικό ελικόπτερο) στο Αγιο Ορος, επισκέφθηκε τη Μονή Βατοπεδίου και βεβαίως τον ηγούμενο Εφραίμ, προσευχήθηκε προσκύνησε την Αγία Ζώνη, επιθεώρησε κάποια έργα που γίνονται από τον Στρατό στην Ιερά Κοινότητα του Αγίου Ορους και όταν επέστρεψε έκανε λόγο (χωρίς να υπάρξει σχετική ερώτηση) για σκευωρία στο υποτιθέμενο σκάνδαλο του Αγίου Ορους, αφού, όπως είπε οι πάντες (περιλαμβανομένου και του Εφραίμ) έχουν αθωωθεί δικαστικά. Στην ουσία ο κ. Καμμένος με τη δήλωσή του αυτή έκανε ένα νέο άνοιγμα στους καραμανλικούς.

Πάμε όμως στην παρουσία της Φώφης Γεννηματά στην ΔΕΘ. Είχε συνεχώς στο ξενοδοχείο της συσκέψεις με στελέχη από τη Βόρεια Ελλάδα. Τόσες, που οι Θεσσαλονικείς λένε, ότι σχηματίστηκε ήδη πυρήνας δικός της, αρκετό ισχυρός και συμπαγής.

Διθαβάστε τη συνέχεια στο ΒΗΜΑ…

Νίκος Χασαπόπουλος

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024