Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νετανιάχου: Ο πρώτος ισραηλινός πρωθυπουργός σε χώρες της Λατινικής Αμερικής

Νετανιάχου: Ο πρώτος ισραηλινός πρωθυπουργός σε χώρες της Λατινικής Αμερικής

Ο Νετανιάχου επισήμανε ότι θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός του Ισραήλ ο οποίος θα επισκεφθεί κράτη της Λατινικής Αμερικής και χαρακτήρισε την περιοδεία του αυτή «ιστορική». Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δήλωσε επίσης την Κυριακή ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εντός του μήνα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του […]

Ο Νετανιάχου επισήμανε ότι θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός του Ισραήλ ο οποίος θα επισκεφθεί κράτη της Λατινικής Αμερικής και χαρακτήρισε την περιοδεία του αυτή «ιστορική».

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δήλωσε επίσης την Κυριακή ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εντός του μήνα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη, όπου θα εκφωνήσει ομιλία στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών την 26η Σεπτεμβρίου.

Ο Νετανιάχου έκανε τη δήλωση αυτή σε δημοσιογράφους, που τον συνοδεύουν στην περιοδεία που ξεκινά στη Λατινική Αμερική, πριν το αεροσκάφος του αναχωρήσει από το Τελ Αβίβ για την Αργεντινή, το βράδυ της Κυριακής.

«Θα συναντηθώ με τον φίλο μου τον Τραμπ»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα επισκεφθεί επίσης την Κολομβία και το Μεξικό πριν μεταβεί στη Νέα Υόρκη.

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως όταν ζητήθηκε σχόλιο για τη δήλωση του Νετανιάχου περί συνάντησής του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Από το Μεξικό θα πάω στη Νέα Υόρκη να μιλήσω στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και εκεί θα συναντηθώ με τον φίλο μου, τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ», ήταν η δήλωση του ισραηλινού πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς επίσης θα απευθύνει ομιλία στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, αλλά δεν υπάρχει ένδειξη για ενδεχόμενη συνάντησή του με τον Νετανιάχου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024