Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη ημέρα του πρίγκιπα Γεώργιου στο σχολείο

Η πρώτη ημέρα του πρίγκιπα Γεώργιου στο σχολείο

Με μπλε πουλόβερ και βερμούδα υποδέχτηκε ο τετράχρονος πρίγκιπας Γεώργιος την πρώτη ημέρα της φετινής σχολικής χρονιάς. Συνοδεία του πατέρα του Ουίλιαμ συνάντησε τη διευθύντρια του σχολείου Thomas's Battersea, Έλεν Άσλεμ, η οποία τον έπιασε από το χέρι για να αισθανθεί πιο άνετα και έπειτα προχώρησαν προς την τάξη.

Με μπλε πουλόβερ και βερμούδα υποδέχτηκε ο τετράχρονος πρίγκιπας Γεώργιος την πρώτη ημέρα της φετινής σχολικής χρονιάς. Συνοδεία του πατέρα του Ουίλιαμ συνάντησε τη διευθύντρια του σχολείου Thomas’s Battersea, Έλεν Άσλεμ, η οποία τον έπιασε από το χέρι για να αισθανθεί πιο άνετα και έπειτα προχώρησαν προς την τάξη.

Από τη σχολική πρεμιέρα έλειπε η μητέρα του Κέιτ εξαιτίας των αδιαθεσιών που αισθάνεται και που οφείλονται στην εγκυμοσύνη της.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Όπως στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, η 35χρονη Κέιτ ταλαιπωρείται από υπερέμεση, όπως αποκαλούνται στην κύηση οι σοβαρές μορφές ναυτίας και εμέτων

Η τάξη του μικρού πρίγκιπα αποτελείται από 20 παιδιά. «Με ενδιαφέρον κοιτάζει και έχει ξεχωρίσει τα αγόρια που φορούν στολές για να πάνε στο σχολείο», είπε ο Ούλιαμ στη διευθύντρια του σχολείου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024