Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία 60χρονου οδηγού ταξί στη Δραπετσώνα ύστερα από τραυματισμό

Δολοφονία 60χρονου οδηγού ταξί στη Δραπετσώνα ύστερα από τραυματισμό

Αιματηρό επεισόδιο με νεκρό έναν 60χρονο οδηγό ταξί σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο νέο μώλο Δραπετσώνας. Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της δολοφονίας του οδηγού, πατέρα δύο παιδιών, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο άγνωστος άνδρας. Έπειτα από έρευνες των αρχών βρέθηκε το ταξί στην Καλλίπολη, στην ακτή Βασιλειάδη στη Σχολή Λιμενοφυλάκων, και θα οδηγηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αιματηρό επεισόδιο με νεκρό έναν 60χρονο οδηγό ταξί σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης στο νέο μώλο Δραπετσώνας. Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της δολοφονίας του οδηγού, πατέρα δύο παιδιών, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο άγνωστος άνδρας, ύστερα από διαπληκτισμό.

Έπειτα από έρευνες των αρχών βρέθηκε το ταξί στην Καλλίπολη, στην ακτή Βασιλειάδη στη Σχολή Λιμενοφυλάκων, και θα οδηγηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της δολοφονίας δεν αποκλείεται να είχε επιβιβαστεί στο ταξί ως πελάτης, καθώς, αφού αφαίρεσε από το θύμα προσωπικά αντικείμενα, άρπαξε το όχημα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πάντως, στελέχη της Ασφάλειας δεν αποκλείουν όλα τα ενδεχόμενα, δηλαδή ο δράστης της δολοφονίας να ήταν και γνωστός του θύματος.

Τον 60χρονο οδηγό ταξί αναγνώρισε η σύζυγός του. Μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου ήταν μέλος πληρώματος φορτηγού πλοίου που ελλιμενίζεται στην περιοχή, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ενώ στο σημείο της τραγωδίας κατέφθασε συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προς λήψη φωτογραφικού και βιολογικού υλικού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024