Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σκιάθος «ένωσε» Παπανδρέου - Βενιζέλο

Η Σκιάθος «ένωσε» Παπανδρέου – Βενιζέλο

Μπορεί η σχέση του Βαγγέλη Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει περάσει από 40 κύματα και πολλές φορές να έχει βρεθεί στο «κόκκινο», ωστόσο, στο όνομα της ενότητας και για χάρη της επετείου ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο βρέθηκαν σχεδόν δίπλα δίπλα, στην εκδήλωση στο Ζάππειο, αλλά είχαν μεταξύ τους και μια ολιγόλεπτη συνομιλία.

Μπορεί η σχέση του Βαγγέλη Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει περάσει από 40 κύματα και πολλές φορές να έχει βρεθεί στο «κόκκινο», ωστόσο, στο όνομα της ενότητας και για χάρη της επετείου ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο βρέθηκαν σχεδόν δίπλα δίπλα, στην εκδήλωση στο Ζάππειο, αλλά είχαν μεταξύ τουςκαι μια ολιγόλεπτη συνομιλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, στο επίκεντρο της συζήτησης δεν ήταν οι εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, αλλά η Σκιάθος και ειδικότερα εστιατόριο που βρίσκεται στην καρδιά του νησιού, σε έναν υπέροχο κήπο ενός παλιού αρχοντικού, με τους δύο πρώην προέδρους να συμφωνούν τόσο ως προς το όμορφο περιβάλλον όσο και τις γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024