Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΥΠΕΝ: Θα πληρωθούν οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα

ΥΠΕΝ: Θα πληρωθούν οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα

Η εμπλοκή που ανέκυψε με την καθυστέρηση της πληρωμής του προσωπικού καθαριότητας του ΥΠΕΝ για τους μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, ύστερα από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορούσε το προσωπικό των ΟΤΑ, συζητήθηκε σε συνάντηση του υπουργού Γ.Σταθάκη με τους εργαζομένους. Η πληρωμή του Ιουνίου έχει δρομολογηθεί ενώ θα υπάρξει ρύθμιση και για το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος, είπε ο υπουργός.

Σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, με το προσωπικό καθαριότητας του υπουργείου, συζητήθηκε η εμπλοκή που ανέκυψε με την καθυστέρηση της πληρωμής του για τους μήνες, Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, ύστερα από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορούσε στο προσωπικό των ΟΤΑ.

Ήδη, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την καταβολή των μισθών στις 22 καθαρίστριες του ΥΠΕΝ. Στις 31 Αυγούστου υπογράφηκαν όλα τα έγγραφα για την πληρωμή του Ιουνίου.

Παράλληλα, προστίθεται, καταβάλλεται προσπάθεια, σε συντονισμό με όλα τα υπουργεία που αντιμετωπίζουν το ίδιο ζήτημα, να γίνει ρύθμιση και για το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος.

Στόχος του ΥΠΕΝ «είναι η ομαλοποίηση της καταβολής των αμοιβών των καθαριστριών μέχρι την ολοκλήρωση της σύμβασης τους, που λήγει το Δεκέμβριο του 2017».

Εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε νεώτερη εμπλοκή θα γίνει χρήση των δυνατοτήτων της νομοθεσίας, με ευθύνη του ΥΠΕΝ και του υπουργού, καταλήγει η ανακοίνωση.

Sports in

Μάχες «επιβίωσης» στα playout της Super League

Mάχη για την επιβίωσή τους στην Super League δίνουν αρκετές ομάδες στην 5η αγωνιστική των playout.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024