Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μίσσας: «Όταν τελειώσει το τουρνουά... θα πω πάρα πολλά»

Μίσσας: «Όταν τελειώσει το τουρνουά… θα πω πάρα πολλά»

Δήλωση-βόμβα έκανε ο Κώστας Μίσσας, μετά τη δεύτερη ήττα της εθνικής, στο Ευρωμπάσκετ, από τη Σλοβενία. «Θα μπούμε στη διαδικασία να μιλήσουμε, αλλά οι παίκτες έχουν την εμπειρία να μπουν σε μία άλλη λογική. Σήμερα αρχίσαμε να λειτουργούμε σαν ομάδα. Αυτό είναι το στοιχείο που μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί» είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Όταν τελειώσει το τουρνουά και κάνουμε μία αναδρομή, θα πω πάρα πολλά πράγματα που τώρα δεν έχει λογική να πω».

Δήλωση-βόμβα έκανε ο Κώστας Μίσσας, μετά τη δεύτερη ήττα της εθνικής, στο Ευρωμπάσκετ, από τη Σλοβενία.

«Θα μπούμε στη διαδικασία να μιλήσουμε, αλλά οι παίκτες έχουν την εμπειρία να μπουν σε μία άλλη λογική. Σήμερα αρχίσαμε να λειτουργούμε σαν ομάδα. Αυτό είναι το στοιχείο που μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί» είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Όταν τελειώσει το τουρνουά και κάνουμε μία αναδρομή, θα πω πάρα πολλά πράγματα που τώρα δεν έχει λογική να πω».

Αναφερόμενος στον αγώνα με τους Σλοβένους, ο Μίσσας εξήγησε: «Η εικόνα ήταν καλύτερη, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να πιστέψουμε σε εμάς. Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που καθόρισαν τη διαφορά. Δύο χαμένα ριμπάουντ και οι Σλοβένοι σκόραραν 4 πόντους. Παίξαμε συγκεντρωμένα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είχαν πολλά επιθετικά ριμπάουντ κι αυτό ήταν πρόβλημα.

Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι φάγαμε 23 πόντους από το pick n’ roll. Μπαίνουμε στη λογική να δοκιμάζουμε χαμηλά σχήματα, αλλά το θέμα είναι και τι χάνεις στην επίθεση. Τα 3/20 τρίποντα ήταν πάλι ένα πολύ κακό ποσοστό. Πολλά σουτ δεν ήταν ισορροπημένα. Σε ορισμένα σημεία, πάντως, θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά.

Θεωρώ ότι η τελική έκβαση κρίθηκε από δύο επιθετικά ριμπάουντ και δύο φάσεις του Ντράγκιτς στο pick n’ roll. Βρήκαμε πόντους, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε το κομμάτι αυτό. Κάποια σουτ ήταν με δύσκολες προϋποθέσεις. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Μίσσας είπε: «Δεν ήταν κάτι. Δεν έπαιξε πολύ γιατί ο Πρίντεζης έπαιξε καλά και αλλάξαμε με τον Αγραβάνη στην άμυνα. Θέλαμε παίκτες με περισσότερα στοιχεία στην επίθεση.

Γι’ αυτό αλλάξαμε πολλούς παίκτες, ώστε να είναι φρέσκοι. Αλλάξαμε τον Σλούκα, τον Παπανικολάου. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα, αλλά όταν κάνεις αλλαγές δεν μένεις στο ίδιο επίπεδο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024