Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ

Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί εν όψει της παρουσίας του στην 82η ΔΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς και με τους επιστημονικούς φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Β.Ελλάδας. Επίσης, το απόγευμα, θα συναντηθεί με τα Σωματεία των εργαζομένων της «Ελληνικός Χρυσός».

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί εν όψει της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα συναντηθεί στις 10:30 με τους παραγωγικούς φορείς και στις 13:30 με τους επιστημονικούς φορείς και την ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας.

Στις 17:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τα Σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», «που πραγματοποιεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024