Σε κρίσιμη κατάσταση 15χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» ένας 15χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα, την ώρα που έπαιζε με φίλο του, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Γέφυρας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» ένας 15χρονος που χτυπήθηκε από ρεύμα, την ώρα που έπαιζε με φίλο του, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Γέφυρας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος ανέβηκε σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι, όπου φαίνεται πως ήρθε σε επαφή με ηλεκτρικά καλώδια υψηλής τάσης με συνέπεια να υποστεί ηλεκτροπληξία.
Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το νεαρό αγόρι στο νοσοκομείο. Ο 17χρονος φίλος του, παρά το σοκ που υπέστη, είναι καλά στην υγεία του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη: Η κυβέρνηση αμφισβητεί τους μηχανισμούς ελέγχου που την ενοχλούν
- «Ποιο είναι το κόστος ενός πιθανού… διαζυγίου του Αταμάν με τον Παναθηναϊκό»
- Η μαγική εικόνα των δημοσκοπήσεων
- Θεσσαλονίκη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τις δολοφονίες των δύο γυναικών στη Μενεμένη – Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι
- Πόσα κέρδισαν τα ελληνικά ξενοδοχεία το 2025 – Ποια ξεχώρισαν σύμφωνα με έρευνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/2): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στη Euroleague και την Εθνική


