Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Λίβερπουλ τα βρήκε με την Άρσεναλ για τον Τσαμπερλέιν

Η Λίβερπουλ τα βρήκε με την Άρσεναλ για τον Τσαμπερλέιν

Σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Αλεξ Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν έφτασε η Λίβερπουλ όπως μετέδωσε το BBC. Το κόστος της μεταγραφής θα πλησιάσει τα 35 εκ. λίρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος διεθνής επιθετικός πριν από μερικές ημέρες έφτασε... μία ανάσα από την Τσέλσι.

Σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Αλεξ Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν έφτασε η Λίβερπουλ όπως μετέδωσε το BBC. Το κόστος της μεταγραφής θα πλησιάσει τα 35 εκ. λίρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος διεθνής επιθετικός πριν από μερικές ημέρες έφτασε… μία ανάσα από την Τσέλσι.

Ο 24χρονος επιθετικός απέρριψε την πρόταση των πρωταθλητών Αγγλίας, αν και οι δύο ομάδες του Λονδίνου είχαν φτάσει σε οριστική συμφωνία με τα ίδια χρήματα.

Παρά το γεγονός ότι αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στους «κανονιέρηδες» ο Αρσέν Βενγκέρ του έδωσε φανέλα βασικού στα μέχρι τώρα ματς που έδωσε η Άρσεναλ στην νέα σεζόν.

Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 198 συμμετοχές με τους Λονδρέζους, από το 2011 όταν κι εντάχθηκε στο δυναμικό τους από την Σαουθάμπτον.

Οι «κόκκινοι» έχουν συμφωνήσει από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι να αποκτήσουν από την Λειψία τον Κεϊτά.

Στη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει αποκτήσει τους Μοχάμεντ Σαλάχ από την Ρόμα, τον φουλ μπακ, Αντριου Ρόμπερτσον από την Χαλ και τον επιθετικό, Ντόμινικ Σολάνκε (τελείωσε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι).

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024