Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός μαθαίνει αντιπάλους στο Ch.League του πόλο

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει αντιπάλους στο Ch.League του πόλο

Στη Βουδαπέστη διεξάγεται το απόγευμα της Τρίτης η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League υδατοσφαίρισης, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Η διοργάνωση θα γίνεται πλέον με τη συμμετοχή 16 ομάδων (αντί 12 που ήταν μέχρι πέρυσι), χωρισμένων σε δύο ομίλους των οκτώ.

Στη Βουδαπέστη διεξάγεται το απόγευμα της Τρίτης η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League υδατοσφαίρισης, με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού. Η διοργάνωση θα γίνεται πλέον με τη συμμετοχή 16 ομάδων (αντί 12 που ήταν μέχρι πέρυσι), χωρισμένων σε δύο ομίλους των οκτώ. Δώδεκα από αυτές τις ομάδες έχουν εξασφαλίσει απευθείας τη συμμετοχή στους ομίλους, μέσω των wild cards της LEN.

Αυτές είναι ο Ολυμπιακός, η Προ Ρέκο (Ιταλία), η Τσόλνοκι (Ουγγαρία), η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), η Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), η Ολιμπίκ Νις (Γαλλία), η Σπαντάου (Γερμανία), το Ανόβερο (Γερμανία), η Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία), η Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), η Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) και η Άλπεν (Ολλανδία).

Οι υπόλοιπες τέσσερις θέσεις θα καλυφθούν μέσω τριών προκριματικών γύρων, όπου από ελληνικής πλευράς θα μετάσχουν η Γλυφάδα (στον α΄ προκριματικό γύρο) και η Βουλιαγμένη (στον β΄ προκριματικό).

Να σημειωθεί ότι από φέτος αλλάζει και το σύστημα διεξαγωγής της τελικής φάσης, καθώς το final-6 αντικαθίσταται από final-8, το οποίο για την επερχόμενη σεζόν θα φιλοξενηθεί στη Γένοβα, από 7 έως 9 Ιουνίου.

Τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσει στην κλήρωση η γενική γραμματέας του συλλόγου, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία θα μετάσχει νωρίτερα και στην καθιερωμένη συνάντηση των κατόχων wild cards.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024