Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεμίζουν τα ταμεία του Ολυμπιακού, μεγάλο πριμ στους παίκτες από τον Μαρινάκη

Γεμίζουν τα ταμεία του Ολυμπιακού, μεγάλο πριμ στους παίκτες από τον Μαρινάκη

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, γεμίζει τα ταμεία των Ερυθρολεύκων αλλά και των παικτών του. Ο πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά μετά το τέλος του αγώνα έστειλε το μήνυμα πως οι παίκτες θα μοιραστούν γενναίο πριμ ύψους 2,5 εκατ. ευρώ! Το ύψος του πριμ δείχνει την μεγάλη επιθυμία της διοίκησης ώστε να καταφέρει η ομάδα να προκριθεί στους ομίλους, γεγονός που φυσικά «φουλάρει» και τα δικά της ταμεία.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, γεμίζει τα ταμεία των Ερυθρολεύκων αλλά και των παικτών του.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Πειραιά μετά το τέλος του αγώνα έστειλε το μήνυμα πως οι παίκτες θα μοιραστούν γενναίο πριμ ύψους 2,5 εκατ. ευρώ!

Το ύψος του πριμ δείχνει την μεγάλη επιθυμία της διοίκησης ώστε να καταφέρει η ομάδα να προκριθεί στους ομίλους, γεγονός που φυσικά «φουλάρει» και τα δικά της ταμεία.

Σε ότι αφορά τα χρήματα που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός από την πρόκριση, 3 εκατ. ευρώ έρχονται από την πρόκριση επί της Ριέκα, 12,7 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή στους ομίλους και από εκεί και πέρα, κάθε νίκη θα αποφέρει 1,5 εκατ. ευρώ και κάθε ισοπαλία 500.000 ευρώ.

Στο ποσό αυτό θα προστεθεί και το market pool το οποίο είναι ένα φιξ ποσό που προβλέπεται ανά χώρα βάσει εμπορικής αξίας, το οποίο τη σεζόν 2015-16 για τον Ολυμπιακό ξεπέρασε τα 16 εκατ. ευρώ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι όμιλοι του Champions League έχουν χαρακτηριστεί… χρυσοφόροι.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024