Συνάντηση φαρμακοποιών – ΕΟΠΥΥ για τα αναλώσιμα για τον διαβήτη
Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα εκπρόσωποι των φαρμακοποιών με την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την εκτέλεση συνταγών αναλώσιμων για τον διαβήτη.
Συνάντηση έχουν αυτή την ώρα εκπρόσωποι των φαρμακοποιών με την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την εκτέλεση συνταγών αναλώσιμων για τον διαβήτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι των ασθενών έχουν προγραμματίσει αργότερα, σήμερα, συνάντηση με την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, στην οποία θα συζητήσουν και αυτό το θέμα.
Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Αυγούστου ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθήνας δεν εκτελεί συνταγές για αναλώσιμα για τον σακχαρώδη διαβήτη εξαιτίας καθυστερήσεων στο χρονοδιάγραμμα των πληρωμών.
Έλενα Φυντανίδου
- Οργή Αλμπανέζε για Γάζα: «Τιμωρούν εμένα και στρώνουν κόκκινο χαλί σε εγκληματίες»
- Η μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς μιλά στο in, λίγες ώρες μετά την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου
- «Είμαστε ο επόμενος στόχος της Ρωσίας» – Δραματικές προειδοποιήσεις από τον Ρούτε
- Μπαρτζώκας: «Ψάχναμε καιρό παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μόρις»
- Ζάκυνθος: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοια απάθεια, δεν δείχνει συναίσθημα» – Ο πρόεδρος του ΔΙΚΕΠΑΖ για το πίτμπουλ
- Προς αναβολή η απαγόρευση των συμβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ

