
Και επισήμως στα «χέρια» του Ιβάν Σαββίδη το Epsilon TV
Σε πλήρη ισχύ τέθηκε από χθες, Δευτέρα 21 Αυγούστου, η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON TV» στην εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD», συμφερόντων Σαββίδη, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.
Σε πλήρη ισχύ τέθηκε από χθες, Δευτέρα 21 Αυγούστου, η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON TV» στην εταιρεία «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD», όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας.
Όπως αναφέρεται, επίσης, στη σχετική ανακοίνωση, «με την καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018».
Στην ανακοίνωση αναφέρεται, ακόμη, ότι «κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία».
- LIVE: Παραγουάη – Γαλλία
- Ομπράντοβιτς για Παναθηναϊκό: «Ήρθα στην ομάδα που αγαπώ πολύ, έχω μεγαλύτερη φωτιά μέσα μου»
- Ελίζαμπεθ Τέιλορ: Η «κατάρα» των 8 γάμων και το εγχειρίδιο ζωής που ακολουθεί πιστά η Τέιλορ Σουίφτ
- Η μάχη ΗΠΑ-Κίνας περνά στα εργοστάσια ηλιακών πάνελ
- O Αντονέλι πήρε την pole position στο Σίλβερστοουν (pic)
- Πλουτίζει το… 1,5% του κόσμου – Αύξηση 11% του παγκόσμιου πλούτου, στην τσέπη μια «χούφτας» ανθρώπων ο μισός


