
Ιαπωνία: Δύο νεκροί από τον τυφώνα Νόρου
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του τυφώνα Νόρου στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο νησί Χονσού, το πρωί της Τρίτης.
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του τυφώνα Νόρου στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο νησί Χονσού, το πρωί της Τρίτης.
Ο ένας εκ των δύο ήταν ψαράς 80 ετών, ο οποίος κατά τη διάρκεια της καταιγίδας, πήγε να ελέγξει τη βάρκα του.
Ο τυφώνας κινείται με ταχύτητα 25 χιλιομέτρων την ώρας, προκαλώντας σοβαρές βροχοπτώσεις και ριπές ανέμου, ωστόσο, φαίνεται να είναι αρκετά αποδυναμωμένος.
Περισσότερες από 400 πτήσεις ακυρώθηκαν, ενώ υπήρξαν και δεκάδες τραυματισμοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης: «Μηδενική ανοχή σε οποιασδήποτε μορφής νέα τρομοκρατία εμφανιστεί» – Μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη
- KKE: Ερώτηση της ΕΟ για την άμεση παύση της συνδικαλιστικής δίωξης Πανεπιστημιακών στο ΑΠΘ
- Summer Soul Food: 5 συνταγές για τάπερ στην παραλία
- Παρέμβαση Σαμαρά για τα χτυπήματα στη Θεσσαλονίκη: «Αποτρόπαιο να κινδυνεύουν αθώοι στο όνομα της πολιτικής»
- Mαρκογιαννάκη: Έχουν αποτύχει καλάθια και εθελοντικές μειώσεις – Η κυβέρνηση πέτυχε να γίνει μόνιμη η ακρίβεια
- Βόλεϊ: Ανακοινώθηκε η σπουδαία μεταγραφή του Σπένσερ από τον Ολυμπιακό

