Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΕΣΗΕΑ: Ώρα ευθύνης για την ομαλή συνέχεια του ΔΟΛ

ΕΣΗΕΑ: Ώρα ευθύνης για την ομαλή συνέχεια του ΔΟΛ

«To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στήριξε τον πολύμηνο αγώνα των συναδέλφων που κράτησαν ανοιχτά τα Μέσα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) αν και παρέμεναν απλήρωτοι για πολλούς μήνες».

«To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στήριξε τον πολύμηνο αγώνα των συναδέλφων που κράτησαν ανοιχτά τα Μέσα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ) αν και παρέμεναν απλήρωτοι για πολλούς μήνες. Οι δημοσιογράφοι έπραξαν το καθήκον τους με σεβασμό στους αναγνώστες και τους ακροατές των Μέσων του ιστορικού συγκροτήματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών.

Και προσθέτει: «Και το έπραξαν με το παραπάνω. Ήρθε λοιπόν η ώρα των διαχειριστών και της πλειοδότριας εταιρείας «ALTER EGO», να πράξουν όλα τα αυτονόητα για την ομαλή συνέχεια του Οργανισμού και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των συναδέλφων.

»Από τους ειδικούς διαχειριστές ζητάμε, το συντομότερο δυνατόν, την καταβολή των δεδουλευμένων. Να μην αγνοηθούν, αλλά να πληρωθούν, όλοι οι συνάδελφοι που εκδίδουν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών και να καταβληθούν οι μισθοί των δημοσιογράφων που άσκησαν το δικαίωμα επίσχεσης της εργασίας τους.

»Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία πρέπει να δεσμευθεί για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων που στήριξαν με προσωπικές θυσίες όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, ώστε να συνεχισθεί η κυκλοφορία τους και το ραδιόφωνο να μπορεί να μεταδίδει καθημερινά πρόγραμμα».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως έχει ήδη ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου να μας ενημερώσουν λεπτομερώς για τα σχέδιά τους, να δεσμευθούν επίσημα για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και να μας διαβεβαιώσουν ότι οι εφημερίδες και τα έντυπα του ΔΟΛ δεν πρόκειται να λείψουν από τα περίπτερα» καταλήγει η ΕΣΗΕΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024