Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίσσας: «Ο Αντετοκούνμπο χρειάζεται ξεκούραση»

Μίσσας: «Ο Αντετοκούνμπο χρειάζεται ξεκούραση»

Καθησυχαστικός σχετικά με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο γόνατο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εμφανίστηκε ο Κώστας Μίσσας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα, με αφορμή το τουρνουά «Τόφαλος», όπου αύριο, Δευτέρα, η εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία.

Καθησυχαστικός σχετικά με τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο γόνατο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εμφανίστηκε ο Κώστας Μίσσας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα, με αφορμή το τουρνουά «Τόφαλος», όπου αύριο, Δευτέρα, η εθνική μας θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία.

«Υπήρχε ένα θέμα με το δεξί του γόνατο. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και χρειάζεται ξεκούραση. Ο Γιάννης είναι εδώ, θα κάνει κάποιες συγκεκριμένες προπονήσεις, ατομικές, χωρίς να μπαίνει στη λογική των επαφών. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να είμαστε καλά, υγιείς για να μπορέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε έτοιμοι για ένα Eurobasket έχοντας προσδοκίες και μεγάλη διάθεση. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, να σπάσουμε την προϊστορία αυτών των επτά χρόνων. Είμαστε προσγειωμένοι, ξέρουμε πως είναι ένα τουρνουά με πολύ καλές ομάδες και για αυτό ακριβώς το λόγο, η λογική μας είναι να πάμε βήμα βήμα να πετύχουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και οραματιζόμαστε», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και το επιμελητήριο. Εδώ και πολύ καιρό όταν φτιάχναμε έναν προγραμματισμό με τον κ. Τσαγκρώνη υπήρχε η λογική και ο στόχος να κάνουμε ένα τουρνουά εδώ, να φέρουμε την Εθνική Ανδρών στην Πάτρα, μια μπασκετομάνα με κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ. Βρισκόμαστε πια στον δεύτερο κύκλο προετοιμασίας, ο πρώτος κύκλος έκλεισε με μικρές απώλειες. Θα τεστάρουμε κάποια πράγματα και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να παρουσιαστούμε και όσο το δυνατόν καλύτεροι στο τέλος του δεύτερου κύκλου, μπαίνοντας έτοιμοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Φινλανδία και στο Ευρωμπάσκετ. Τα παιχνίδια αυτά μας δίνουν τη δυνατότητα για το επόμενο βήμα. Προχωράμε βήμα βήμα για το είμαστε έτοιμοι πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων», πρόσθεσε ο Κώστας Μίσσας.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός Γιάννης Μπουρούσης τόνισε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στην Πάτρα. Νομίζω πως δεν έχει φιλοξενηθεί κάποιο διεθνές τουρνουά στην πόλη σας ξανά. Οπότε θέλω να ευχαριστήσω όλη την κοινότητα της Πάτρας που μας έδωσε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά σας. Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο. Ξέρουμε πως έχει μπασκετικό κοινό η Πάτρα και θέλουμε να έρθουν να απολαύσουν τους αγώνες από όλες τις ομάδες. Θέλω να είμαστε υγιείς, να προετοιμαστούμε και να γινόμαστε καλύτεροι για τα επίσημα παιχνίδια».

Ο Κώστας Παπανικολάου συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Γιάννης κάλυψε τα περισσότερα που θα μπορούσε να πει κάποιος. Για εμάς είναι πάντα όμορφο να αγωνιζόμαστε στην περιφέρεια. Είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η ΕΟΚ στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας τα τελευταία χρόνια. Είναι όμορφο να βλέπεις την ανταπόκριση, πως όλοι βοηθούν. Είναι μια συλλογική προσπάθεια από όλους τους αρμόδιους και πραγματικά ευχαριστούμε. Θέλουμε κι εμείς να παρουσιάσουμε κάτι καλό, να δουλέψουμε σωστά και να το χαρείτε κι εσείς όλοι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024