
Άνδρας γρονθοκόπησε ρώσο δημοσιογράφο σε ζωντανή σύνδεση
Άνδρας γρονθοκόπησε δημοσιογράφο που εργάζεται σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, την ώρα που αυτός παρουσίαζε ρεπορτάζ σε απευθείας σύνδεση από πάρκο της Μόσχας.
Άνδρας γρονθοκόπησε δημοσιογράφο που εργάζεται σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο, την ώρα που αυτός παρουσίαζε ρεπορτάζ σε απευθείας σύνδεση από πάρκο της Μόσχας.
Ο Νικίτα Ραζβοζάιεφ, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου NTV, περιέγραφε με εγκωμιαστικά λόγια τον επαγγελματισμό των ανδρών των μονάδων των Ρώσων αλεξιπτωτιστών όταν ένας άνδρας, ο οποίος προφανώς βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τον προσέγγισε τραυλίζοντας κάτι σχετικά με το θέμα της σύρραξης στην Ουκρανία.
Όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε ευγενικά να μη μιλάει, ο άνδρας του έριξε μια δυνατή γροθιά με το δεξί του χέρι στο πηγούνι, αναγκάζοντάς τον να σταματήσει τη ζωντανή μετάδοση.
«Εάν συνεχίσεις να μου μιλάς με αυτόν τον τρόπο… θα τις φας» φώναζε ο δράστης, που ονομάζεται Ντμίτρι Ορλόφ.
Το βίντεο με το περιστατικό, το οποίο εκτυλίχθηκε στο πάρκο Γκόρκι της Μόσχας, το είδαν περισσότεροι από 400.000 άνθρωποι στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου NTV.
Ο άνδρας που επιτέθηκε στον δημοσιογράφο σύντομα συνελήφθη από την αστυνομία, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο.
Το NTV κατόπιν πρόβαλε εικόνες του άνδρα, ενώ βρισκόταν σε ένα αστυνομικό τμήμα, να ζητάει συγγνώμη για την ενέργειά του και να προτείνει να αποζημιώσει τον δημοσιογράφο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- «Μαφία της Κρήτης»: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο τοξικολόγος – Συνέτασσε εκθέσεις «κατά παραγγελία»
- Mitsotakis Announces Additional Diesel Price Cut for August
- Βαλαντσιούνας, Γιαμπουσέλε. Μοντέρο – Ποιες είναι οι κορυφαίες μεταγραφές στη Euroleague (pics)
- Όλυμπος: Το ουσιώδες του ελληνικού πνεύματος
- Σταύρος Γεωργίου: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του ποινικολόγου
- Φορητή συσκευή μετρά σε μια ανάσα αν καίτε περισσότερα λίπη ή υδατάνθρακες

