
Αθήνα-Ιωάννινα σε 3,5 ώρες
Παραδίδεται στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, το τελευταίο, βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα-Εγνατία-Ιωάννινα). Έτσι, η Ιόνια Οδός γίνεται ενιαίος αυτοκινητόδρομος που θα ενώνει την Αθήνα με τα Ιωάννινα σε 3,5 ώρες.
Παραδίδεται στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, το τελευταίο, βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα-Εγνατία-Ιωάννινα).
Πρόκειται για το τελευταίο τμήμα 14χλμ με την παράδοση του οποίου η Ιόνια Οδός γίνεται ενιαίος αυτοκινητόδρομος, που θα ενώνει την Αθήνα με τα Ιωάννινα σε 3,5 ώρες.
Με την παράδοση του τελευταίου τμήματος στην κυκλοφορία η διάρκεια της διαδρομής από Πέρδικα Ιωαννίνων στον κόμβο της πόλης με την Εγνατία Οδό μειώνεται στο μισό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυξάνονται οι προειδοποιήσεις έλλειψης καυσίμων το καλοκαίρι αν παραμείνει κλειστό το Ορμούζ
- Στο δημοκρατικό κριτήριο και ήθος του Νίκου Ταγαρά στάθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος
- Τροχαίο με παράσυρση13χρονου κοριτσιού στο Πικέρμι
- Γαλλία: Τα δύο αγοράκια που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πορτογαλία επέστρεψαν στη χώρα τους
- Ανδρουλάκης: Ο Νίκος Ταγαράς υπήρξε ένας μετριοπαθής πολιτικός, που τίμησε το Κοινοβούλιο με τη στάση του
- Ελεύθεροι οι 12 συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη


