Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για Μπακού

Ο Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή για Μπακού

Παναθηναϊκός μπορεί να έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League και την Πέμπτη θα επιδιώξει να πάρει τη δεύτερη νίκη του απέναντι στη Γκαμπάλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι διατεθειμένος να ρισκάρει. Ο Ελληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, μιας και τη Δευτέρα επέστρεψε στις προπονήσεις. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και αύριο θα ταξιδέψουν για το Μπακού.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League και την Πέμπτη θα επιδιώξει να πάρει τη δεύτερη νίκη του απέναντι στη Γκαμπάλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι διατεθειμένος να ρισκάρει.

Ο Ελληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, μιας και τη Δευτέρα επέστρεψε στις προπονήσεις. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και την Τετάρτη θα ταξιδέψουν για το Μπακού.

Ο Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης, Ευαγγέλου, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Δώνης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μολίνς, Πίσπας, Λουτσιάνο, Καμπέσας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024