Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Από την Τσέλσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάτιτς

Από την Τσέλσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάτιτς

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο μέσος της Τσέλσι Νεμάνια Μάτιτς. Η Μάντσεστερ διατηρεί τη δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά οι δύο σύλλογοι δεν ανακοίνωσαν το ποσό της μεταγραφής. Πάντως τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ κατέβαλε στην πρωταθλήτρια Τσέλσι ποσό μεταξύ 40-50 εκατομμυρίων λιρών για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 28χρονου Σέρβου.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο μέσος της Τσέλσι Νεμάνια Μάτιτς.

Η Μάντσεστερ διατηρεί τη δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά οι δύο σύλλογοι δεν ανακοίνωσαν το ποσό της μεταγραφής. Πάντως τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ κατέβαλε στην πρωταθλήτρια Τσέλσι ποσό μεταξύ 40-50 εκατομμυρίων λιρών για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 28χρονου Σέρβου.

«Ο Νεμάνια είναι ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένας παίκτης του Ζοζέ Μουρίνιο. Διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα που θέλουμε σε έναν ποδοσφαιριστή. Πίστη, συνέπεια, φιλοδοξία και είναι παίκτης ομάδας», δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την επιθυμία του να έρθει στην ομάδα μας, γιατί διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να τον έχουμε μαζί μας. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες και οι φίλαθλοί μας θα τον αγαπήσουν».

Η Τσέλσι είχε αποκτήσει αρχικά τον Μάτιτς το 2009 και το 2011 δόθηκε στην Μπενφίκα, από την οποία επέστρεψε το 2014 στο Λονδίνο όταν υπεύθυνος της τεχνικής της ηγεσίας ήταν ο Μουρίνιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024