Από την Τσέλσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάτιτς
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο μέσος της Τσέλσι Νεμάνια Μάτιτς. Η Μάντσεστερ διατηρεί τη δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά οι δύο σύλλογοι δεν ανακοίνωσαν το ποσό της μεταγραφής. Πάντως τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ κατέβαλε στην πρωταθλήτρια Τσέλσι ποσό μεταξύ 40-50 εκατομμυρίων λιρών για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 28χρονου Σέρβου.
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια ο μέσος της Τσέλσι Νεμάνια Μάτιτς.
Η Μάντσεστερ διατηρεί τη δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά οι δύο σύλλογοι δεν ανακοίνωσαν το ποσό της μεταγραφής. Πάντως τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ κατέβαλε στην πρωταθλήτρια Τσέλσι ποσό μεταξύ 40-50 εκατομμυρίων λιρών για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 28χρονου Σέρβου.
«Ο Νεμάνια είναι ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ένας παίκτης του Ζοζέ Μουρίνιο. Διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα που θέλουμε σε έναν ποδοσφαιριστή. Πίστη, συνέπεια, φιλοδοξία και είναι παίκτης ομάδας», δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:
«Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την επιθυμία του να έρθει στην ομάδα μας, γιατί διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να τον έχουμε μαζί μας. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες και οι φίλαθλοί μας θα τον αγαπήσουν».
Η Τσέλσι είχε αποκτήσει αρχικά τον Μάτιτς το 2009 και το 2011 δόθηκε στην Μπενφίκα, από την οποία επέστρεψε το 2014 στο Λονδίνο όταν υπεύθυνος της τεχνικής της ηγεσίας ήταν ο Μουρίνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442