Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρας τεστ στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Κρας τεστ στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Με φόντο τις πρόσφατες τοποθετήσεις του πρωθυπουργού, αλλά και την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα, συνεδριάζει το διήμερο (28-29 Ιουλίου) η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί αναμένονται τοποθετήσεις για όλα τα ζητήματα της πολιτικής, αλλά και... φορολογικής επικαιρότητας.

Με φόντο τις πρόσφατες τοποθετήσεις του πρωθυπουργού, αλλά και την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα, συνεδριάζει το διήμερο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένονται τοποθετήσεις για όλα τα ζητήματα της πολιτικής, αλλά και φορολογικής επικαιρότητας.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, η τρίτη αξιολόγηση ήδη συζητείται εσωκομματικά και ενδοκυβερνητικά ως ένα ναρκοπέδιο σε συνδυασμό με τον ΕΝΦΙΑ και τους φόρους που θα καταβάλλονται από εδώ και πέρα από τους πολίτες και θα διαμορφώνουν ένα δυσμενές κλίμα.

Στο θέμα αναφέρθηκε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» Θεσσαλονίκης, ο κ. Τζανακόπουλος εξήγησε:

«Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε, χωρίς τη διάθεση να θριαμβολογήσουμε, ως θετική εξέλιξη την έξοδο στις αγορές και από εκεί και πέρα έχουμε ένα χρόνο μπροστά μας ακόμη ένα χρόνο και την τρίτη αξιολόγηση που πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα και να μην έχουμε περαιτέρω αναταράξεις στην ελληνική οικονομία. Αυτά είναι στοιχειώδη και απολύτως αποδεκτά από όλες τις πλευρές».

Ο Αλέξης Τσίπρας, τόσο μέσω της τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε, όσο και από το βήμα του αναπτυξιακού συνεδρίου της Λαμίας προσπάθησε να δώσει το κλίμα για την επόμενη μέρα: «Η χώρα βρίσκεται πλέον σε έναν ασφαλή δρόμο μετάβασης προς την σταθερότητα και την ανάπτυξη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, έδωσε χαρακτήρα υπερκομματικό στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί στο εξής: «Αυτή ακριβώς η ζωτική σημασία της ανάπτυξης την τοποθετεί εκ των πραγμάτων στο κέντρο μιας μεγάλης προσπάθειας, όχι κομματικής, όχι κυβερνητικής, αλλά εθνικής» είπε.

Oι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής ξεκινούν στις 19:30 της Παρασκευής και θα συνεχιστούν και το Σάββατο 29 Ιουλίου από τις 10 το πρωί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024