Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυθαίρετα στη Μακρόνησο εντόπισαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος

Αυθαίρετα στη Μακρόνησο εντόπισαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος

Σωρεία πολεοδομικών αυθαιρεσιών διαπίστωσαν στη Μακρόνησο οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, ύστερα από πρόσφατους ελέγχους που πραγματοποίησαν. Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καταγράφηκαν συνολικά 22 παραβάσεις που αφορούν από μάντρες και πλέγματα, μέχρι και αυθαίρετες κατοικίες.

Σωρεία πολεοδομικών αυθαιρεσιών διαπίστωσαν στη Μακρόνησο οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, ύστερα από πρόσφατους ελέγχους που πραγματοποίησαν.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, καταγράφηκαν συνολικά 22 παραβάσεις που αφορούν από μάντρες και πλέγματα, μέχρι και αυθαίρετες κατοικίες.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζεται, στον χώρο όπου βρίσκονται τα ερείπια των παλαιών εγκαταστάσεων του στρατοπέδου, φαίνεται να συνεχίζονται οι αυθαίρετες επεμβάσεις – επισκευές.

Κατά την αυτοψία, οι επιθεωρητές Δόμησης και Περιβάλλοντος διαπίστωσαν την παρουσία κατοίκων των κτισμάτων αυτών, καθώς και τη στάθμευση οχημάτων.

Ήδη το υπουργείο κάλεσε την Υπηρεσία Δόμησης Σύρου και την Κτηματική Υπηρεσία Κυκλάδων για τις άμεσες ενέργειές τους, στο πλαίσιο των διατάξεων περί αυθαιρέτων κατασκευών, καθώς επίσης και τον δήμο Κέας για άμεσες ενέργειες για την απομάκρυνση των καταπατητών και την αποκατάσταση της νομιμότητας, όπως αυτή προβλέπεται.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024