Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες μικρού αεροσκάφους που κατέπεσε στη Λάρισα

Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες μικρού αεροσκάφους που κατέπεσε στη Λάρισα

Στην περιοχή Δένδρα λίγο έξω από την Λάρισα, εντοπίστηκαν γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο και χάθηκε από το ραντάρ και αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης. Στο σημείο εντοπίστηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων επιβατών του αεροσκάφους.

Στην περιοχή Δένδρα λίγο έξω από την Λάρισα, εντοπίστηκαν γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο και χάθηκε από το ραντάρ και αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης.

Στο σημείο εντοπίστηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων επιβατών του αεροσκάφους όπου και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους.

Το αεροσκάφος TL – 20 κατέπεσε κοντά στον διάδρομο προσγείωσης -17 του αεροδρομίου της Αερολέσχης Λάρισας, όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Αερολέσχης Χρήστος Λυτάρης.

Σύμφωνα με τον κ. Λυτάρη, αυτή την στιγμή είναι πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα για τα αίτια της πτώσης, σημειώνοντας βέβαια πως «και οι δύο επιβαίνοντες ήταν εμπειρότατοι πιλότοι, καλοί γνώστες αλλά και πολύ καλοί χειριστές του συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφους».

Το μεσημέρι αναμένονται και τα αποτελέσματα των εμπειρογνωμόνων της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων για τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους.

Σημειώνεται πως τα συντρίμμια του αεροσκάφους, το οποίο και παρέσυρε στον θάνατο και τους δύο επιβαίνοντες, παραμένουν στην περιοχή, φυλασσόμενα από δυνάμεις της αστυνομίας.

H επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της Αερολέσχης ήταν δύσκολη, καθώς η νύχτα και το μικρό μέγεθος του αεροσκάφους εμπόδιζαν τον εντοπισμό του. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας, 10 οχήματα και 23 άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά και ελικόπτερο του Στρατού.

Η επιχείρηση εντοπισμού είχε απλωθεί σε μεγάλη έκταση και σε σημεία όπου υπήρχαν πληροφορίες για την πιθανή πτώση του αεροσκάφους, με κύρια σημεία τις περιοχές Πλατανούλια, και Δένδρα, όπου και τελικά σημειώθηκε το δυστύχημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024