Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Με ένα παγκόσμιο ρεκόρ ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της 4ης ημέρας
του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης της Βουδαπέστης. Το πέτυχε η
ομάδα των ΗΠΑ στη μικτή «σκυταλοδρομία» 4Χ100μ. μικτή ομαδική, όπου ο
Ράιαν Μέρφι, ο Κέβιν Κόουρντς, η Κέλσι Ουόρελ και η Μάλορι Κάμερφορντ
τερμάτισαν σε 3:40.28, συντρίβονας το 3:41.71 που είχε η Μεγάλη Βρετανία
από τις 5 Αυγούστου 2015, στο Παγκόσμιο του Καζάν.
Με ένα παγκόσμιο ρεκόρ ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της 4ης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κολύμβησης της Βουδαπέστης.
Το πέτυχε η ομάδα των ΗΠΑ στη μικτή «σκυταλοδρομία» 4Χ100μ. μικτή ομαδική, όπου ο Ράιαν Μέρφι, ο Κέβιν Κόουρντς, η Κέλσι Ουόρελ και η Μάλορι Κάμερφορντ τερμάτισαν σε 3:40.28, συντρίβονας το 3:41.71 που είχε η Μεγάλη Βρετανία από τις 5 Αυγούστου 2015, στο Παγκόσμιο του Καζάν.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!