Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βελκουλέσκου: Οι φόροι εμποδίζουν πλέον τις επενδύσεις

Βελκουλέσκου: Οι φόροι εμποδίζουν πλέον τις επενδύσεις

Την ανάγκη προσήλωσης στην εφαρμογή του τρέχοντος προγράμματος, κυρίως των μεταρρυθμίσεων, υπογραμμίζει η επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ελλάδα, Ντέλια Βελκουλέσκου. Η ίδια δηλώνει επίσης ότι «οι φόροι εμποδίζουν πλέον τις επενδύσεις».

Η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει τις μεταρρυθμιστικές της προσπάθειες για να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα διάσωσης και να επιστρέψει στις αγορές, δήλωσε την Τετάρτη η επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα Ντέλια Βελκουλέσκου.

«Οι ελληνικές αρχές έχουν ακόμη μια φουλ ατζέντα μπροστά τους. Η σταθερή εφαρμογή των πολιτικών θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του προγράμματος και την επιστροφή της εμπιστοσύνης, της ανάπτυξης και της πρόσβασης στη χρηματοδότηση από τις αγορές» δήλωσε στην Ναυτεμπορική.

Για τους φορολογικούς συνετελεστές, η Βελκουλέσκου δηλώνει ανοικτά έχουν πλέον φτάσει σε επίπεδα που εμποδίζουν τις επενδύσεις.

Τέλος, για την πρόσβαση στις αγορές επισημαίνει ότι το κρίσιμο στοιχείο για τη διατήρηση της πρόσβασης είναι η σταθερή εφαρμογή των πολιτικών και η επίσημη ελάφρυνση του χρέους από τους ευρωπαίους δανειστές για την αποκατάσταση της βιωσιμότητάς του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024