Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξόρκι από Λάνα Ντελ Ρέι για να βρεθεί σε... αδιέξοδο ο Τραμπ

Ξόρκι από Λάνα Ντελ Ρέι για να βρεθεί σε… αδιέξοδο ο Τραμπ

Στο άκουσμα της είδησης ότι η Λάνα Ντελ Ρέι προσπάθησε να κάνει μάγια στον Ντόναλντ Τραμπ, αρκετοί ξένοι ηγέτες πιθανόν να έσπευδαν να της σφίξουν το χέρι. Ήδη, τον περασμένο Φεβρουάριο, η 32χρονη τραγουδίστρια έγινε είδηση όταν συμμετείχε σε μια μεγάλη ομάδα στην κοινότητα των «μάγων» που θα έκαναν ένα «μαζικό ξόρκι για να φέρουν σε αδιέξοδο τον Τραμπ».

Στο άκουσμα της είδησης ότι η Λάνα Ντελ Ρέι προσπάθησε να κάνει μάγια στον Ντόναλντ Τραμπ, αρκετοί ξένοι ηγέτες πιθανόν να έσπευδαν να της σφίξουν το χέρι.

Ήδη, τον περασμένο Φεβρουάριο, η 32χρονη τραγουδίστρια έγινε είδηση όταν συμμετείχε σε μια μεγάλη ομάδα στην κοινότητα των «μάγων» που θα έκαναν ένα «μαζικό ξόρκι για να φέρουν σε αδιέξοδο τον Τραμπ».

Ο Μάικλ Χιουζ, επικεφαλής ομάδας στο Facebook η οποία είχε ηγηθεί της προσπάθειας, εξήγησε στο «Page Six» ότι «δεν πρόκειται για τύπους που χρησιμοποιούν μια κούκλα βουντού ή που λένε ένα ξόρκι για να κάνουν κακό. Η πρόθεση είναι να φέρουμε σε αδιέξοδο τον Τραμπ και τους ανθρώπους που του κάνουν πλάτες, τους ανθρώπους του κύκλου του.»

Η ίδια η Ντελ Ρέι, στη συνέντευξή της στο «NME», δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το ξόρκι αλλά εξήγησε το πώς τα πιστεύω μας, η στάση που κρατάμε, μπορούν να εμπνεύσουν αλλαγή.

«Είμαι της ίδιας άποψης με τη Γιόκο (Όνο) και τον Τζον (Λένον) ότι υπάρχει δύναμη στους κραδασμούς, στα vibes, μιας σκέψης» είπε.

«Οι σκέψεις σας είναι πολύ ισχυρά πράγματα, και γίνονται λέξεις, κι οι λέξεις γίνονται πράξεις, κι οι πράξεις οδηγούν σε φυσικές αλλαγές» συμπλήρωσε.

Εξομολογήθηκε ότι πραγματικά πιστεύει πως οι λέξεις είναι μια από τις τελευταίες μορφές μαγείας. «Έχω δει πώς αισθάνομαι σχετικά με το να αλλάξω τις ζωές αυτών των ανθρώπων και, επίσης, έχω βρεθεί και στην άλλη πλευρά αυτού – στην άλλη πλευρά των καλών ευχών και στην άλλη πλευρά των κακών ευχών. Κι έχω συνειδητοποιήσει το πόσο δυνατός πρέπει να είσαι. Πιο μεγάλος απ’ όλο αυτό, πιο μεγάλος ακόμη κι από τα δικά σου vibes» αποκάλυψε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024