Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια φεύγει από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην
Ισπανία και στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν βρίσκεται
στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με
αποτέλεσμα να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τις αναμετρήσεις με την
Παρτιζάν, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions
League.
Ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια φεύγει από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην Ισπανία και στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας της Μαδρίτης «Marca», ο 31χρονος αμυντικός θα φύγει τις επόμενες ημέρες από τον Πειραιά για να επιστρέψει στη ομάδα των Βάσκων, από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, το περασμένο καλοκαίρι, δανεικό για δύο χρόνια.
Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν να διακοπεί ο διετής δανεισμός του Ντε Λα Μπέγια και ο Ισπανός μπακ να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σοσιεδάδ. Την περυσινή σεζόν, σε 31 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών, ο Ντε Λα Μπέγια σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε έξι ασίστ, ενώ με τη Σοσιεδάδ είχε έξι γκολ και 15 ασίστ σε 193 συμμετοχές.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Ροντινέι μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τη σχέση του με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και για τη φιλία του με τον σπουδαίο Ζιοβάνι.
Επιστροφή στις νίκες για τη Μπρέντφορντ μετά από δύο μήνες, 3-0 επί της Γουέστ Χαμ, με τον Ντίνο Μαυροπάνου να στέκεται άτυχος καθώς σημείωσε αυτογκολ. «Φρένο» στην Μπράιτον από τη Νιούκαστλ (3-1).
Η ΑΕΛ ήταν κοντά σε σπουδαία νίκη (76' Τούπτα), αλλά ο Πανσερραϊκός με πέναλτι του Καρέλη στο 90'+9' απέσπασε «χρυσή» ισοπαλία 1-1, χάρη στην οποία οι Σερραίοι παρέμειναν στο +3 από τους βυσσινί