Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΝΔ: Ο Τσίπρας ομολογεί λάθη και ανικανότητα

«Ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε τα λάθη, τα ψέματα, την άγνοια και την ανικανότητά του να διαλέγει συνεργάτες» ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στον Guardian περί λαθών στην επιλογή προσώπων. Για «δηλώσεις μετάνοιας» κάνει λόγο το ΚΚΕ.

«Ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε τα λάθη, τα ψέματα, την άγνοια και την ανικανότητά του να διαλέγει συνεργάτες» ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στον Guardian περί λαθών στην επιλογή προσώπων.

«Ελπίζουμε να μη χρειαστούν άλλα δύο χρόνια για να παραδεχτεί και την τεράστια ζημιά που προκάλεσε στη χώρα» συνεχίζει η ανακοίνωση της ΝΔ.

»Όχι μόνο στην οικονομία, με τη ζημιά άνω των 100 δισ ευρώ του πρώτου εξαμήνου, τα δύο πρόσθετα Μνημόνια, τη λιτότητα στην οποία έχει δεσμεύσει τη χώρα για πολλά ακόμα χρόνια, τους αυξημένους φόρους και τα φουσκωμένα εκκαθαριστικά των πολιτών. Αλλά και στην ποιότητα της πολιτικής μας ζωής, με τον διχαστικό λόγο του και τη συστηματική υπονόμευση των δημοκρατικών μας θεσμών.

»Αλλά και να μην το παραδεχτεί ο κ. Τσίπρας, μικρή σημασία έχει. Το ξέρουν οι πολίτες και γι’ αυτό του έχουν γυρίσει την πλάτη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Για «δηλώσεις μετάνοιας» κάνει λόγο το ΚΚΕ

«Η μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σ’ ένα καθαρόαιμο αστικό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα δεν εξηγείται ούτε με τις δηλώσεις μετανοίας του κ. Τσίπρα, ούτε με ψυχογραφήματα, ούτε με «πολιτικά θρίλερ» τύπου Βαρουφάκη» σχολίασε το ΚΚΕ.

«Ήταν η προδιαγεγραμμένη κατάληξη ενός κόμματος, που ανέλαβε τη διαχείριση του αντιλαϊκού καπιταλιστικού δρόμου και την εξυπηρέτηση των αναγκών του κεφαλαίου και την οποία το ΚΚΕ είχε από την πρώτη στιγμή προβλέψει».

«Αν και ο κατήφορος δεν έχει τέλος για τέτοια πολιτικά μορφώματα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024