Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεβέντης: Όταν η Δημοκρατία δεν εμπνέει, τι Δημοκρατία είναι;

Λεβέντης: Όταν η Δημοκρατία δεν εμπνέει, τι Δημοκρατία είναι;

«Ο εορτασμός για την 43η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έχει φέτος ένα ιδιαίτερο περιεχόμενο. Μπορεί η Δημοκρατία να υπάρχει στα χαρτιά, μπορεί να υπάρχει κοινοβουλευτισμός, μπορεί να είμαστε μέλη της Ενωμένης Ευρώπης και της ΟΝΕ, όμως κάθε Έλληνας πολίτης αισθάνεται βαθιά πληγωμένος» αναφέρει ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο εορτασμός για την 43η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έχει φέτος ένα ιδιαίτερο περιεχόμενο. Μπορεί η Δημοκρατία να υπάρχει στα χαρτιά, μπορεί να υπάρχει κοινοβουλευτισμός, μπορεί να είμαστε μέλη της Ενωμένης Ευρώπης και της ΟΝΕ, όμως κάθε Έλληνας πολίτης αισθάνεται βαθιά πληγωμένος» αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Και συνεχίζει:

«Στο όνομα των Σκοπίων, η Διεθνής Κοινότητα ταπείνωσε την Ελλάδα, στο Κυπριακό η Τουρκία παρανομεί και απειλεί, στο οικονομικό τα τελευταία 7 χρόνια το μισό εισόδημα των Ελλήνων αφαιρέθηκε.

» Οι νέοι μας, μη βρίσκοντας δουλειά στη χώρα μας, αναχωρούν στο εξωτερικό. Σε σχετική πρόσφατη έρευνα, το 75% των νέων μας σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό. Αυτή η Δημοκρατία λυπούμαστε, αλλά είναι στα χαρτιά μόνο Δημοκρατία.

» Όταν η Δημοκρατία δεν εμπνέει, όταν δεν δρομολογεί αισιοδοξία και ελπίδα, όταν δεν εξασφαλίζει κοινωνική συνοχή, τι Δημοκρατία είναι; Μια ολιγαρχία βολεμένων χαίρεται, ένα κομματικό κράτος ξεζουμίζει τη χώρα, και ο υπόλοιπος, ο πολύς λαός, υποφέρει.

» Πόσο περήφανοι μπορούν να είναι οι άρχοντες αυτής της χώρας στην 43η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας;»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024