Με απουσίες πάει στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Με 21 παίκτες στην αποστολή αναχωρεί τη Δευτέρα για το Βελιγράδι η αποστολή του Ολυμπιακού, εν όψει του πρώτου αγώνα με την Παρτιζάν για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, που θα γίνει την Τρίτη. Ο Μπέσνικ Χάσι, που θα καθήσει για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μποτία, Ανδρούτσο και Ελαμπντελαουί, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Το ίδιο ισχύει και για τον Ταχτσίδη, που έτσι κι αλλιώς δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για τα δύο ματς με τους πρωταθλητές Σερβίας, όπως και οι Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μάρτινς, Σκαφίδας και φυσικά ο νεοαποκτηθείς Μίλιτς.
Με 21 παίκτες στην αποστολή αναχωρεί τη Δευτέρα για το Βελιγράδι η αποστολή του Ολυμπιακού, εν όψει του πρώτου αγώνα με την Παρτιζάν για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League, που θα γίνει την Τρίτη.
Ο Μπέσνικ Χάσι, που θα καθήσει για πρώτη φορά σε επίσημο ματς στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μποτία, Ανδρούτσο και Ελαμπντελαουί, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ταχτσίδη, που έτσι κι αλλιώς δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για τα δύο ματς με τους πρωταθλητές Σερβίας, όπως και οι Ελιουνούσι, Μανθάτης, Μάρτινς, Σκαφίδας και φυσικά ο νεοαποκτηθείς Μίλιτς.
Με δεδομένες αυτές τις απουσίες, η αποστολή του Ολυμπιακού καταρτίστηκε ως εξής: Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτό είναι το deal του Ολυμπιακού με τον Μοντέρο
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442