
H FIFA έρχεται στην Αθήνα για τα ανοιχτά «μέτωπα» της ΕΠΟ
Συναντήσεις για όλα τα ανοιχτά «μέτωπα» σε ΕΠΟ και διαιτησία θα έχει η αντιπροσωπεία της FIFA, που αναμένεται την Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα (25/7). Επικεφαλής θα είναι ο Μαλτέζος αξιωματούχος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Μπγιόρν Βάσαλο, ο οποίος προΐσταται του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών. Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού, την ΕΠΟ, τη Super League και την ΚΕΔ, ενόψει των αρχαιρεσιών στην Ομοσπονδία.
Συναντήσεις για όλα τα ανοιχτά «μέτωπα» σε ΕΠΟ και διαιτησία θα έχει η αντιπροσωπεία της FIFA, που αναμένεται την Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα (25/7).
Επικεφαλής θα είναι ο Μαλτέζος αξιωματούχος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Μπγιόρν Βάσαλο, ο οποίος προΐσταται του τμήματος εθνικών ομοσπονδιών. Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται συναντήσεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού, την ΕΠΟ, τη Super League και την ΚΕΔ, ενόψει των αρχαιρεσιών στην Ομοσπονδία.
Τα «μέτωπα» που παραμένουν ανοιχτά είναι η στελέχωση της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου της ΕΠΟ, όπως εξήγγειλε η FIFA στην πρόσφατη Γενική Συνέλευσή της, η στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και ο κανονισμός διαιτησίας, ενώ θα γίνει παρουσίαση της λειτουργίας του VAR (video assistance referee).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν χώνεψε την παραίτηση ο Λαζαρίδης και… επιτίθεται με troll στη Ντόρα
- Γιορτή σήμερα 19 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Έφυγε με το διπλό και κουνάει… σεντόνι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]
- Ρόμα-Αταλάντα 1-1: Εχασαν μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι – Ο Τσιμίκας μπήκε στο 77’
- Οι καθυστερήσεις στα data centers μπλοκάρουν την επέκταση της AI



