Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαουδική Αραβία: Αφέθηκε ελεύθερη η νεαρή με το μίνι

Σαουδική Αραβία: Αφέθηκε ελεύθερη η νεαρή με το μίνι

Η νεαρή γυναίκα που ανακρίθηκε από τις σαουδαραβικές αρχές επειδή εμφανίστηκε σε σειρά βίντεο να κυκλοφορεί ντυμένη με μίνι φούστα σε έναν αρχαιολογικό χώρο αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Η νεαρή γυναίκα, που ανακρίθηκε από τις σαουδαραβικές αρχές επειδή εμφανίστηκε σε βίντεο να κυκλοφορεί ντυμένη με μίνι φούστα σε αρχαιολογικό χώρο, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

Μετά την απελευθέρωσή της η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, ανέφερε το υπουργείο Πληροφοριών.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ανακρίνει τη γυναίκα που πρωταγωνιστούσε σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Snapchat.

Η νεαρή, που φορούσε μόνο ένα κοντό μπλουζάκι και μια μίνι φούστα, περπατούσε στα έρημα σοκάκια του ιστορικού φρουρίου Ουσάικερ, σε ένα χωριό που απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ριάντ.

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι δεν φορούσε την παραδοσιακή μαύρη αμπάγια στη βόλτα της αυτή, αλλά υποστήριξε ότι το βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες είναι υποχρεωμένες να καλύπτουν πλήρως το σώμα τους όταν κυκλοφορούν έξω. Δεν έχουν το δικαίωμα να οδηγούν και χρειάζονται την έγκριση του άνδρα «κηδεμόνα τους για να εργαστούν», να σπουδάσουν ή να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024