Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Attica Bank: Παρέχουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη κάθε ζητούμενο στοιχείο

Attica Bank: Παρέχουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη κάθε ζητούμενο στοιχείο

Η Attica Bank παρέχει άμεσα στη Δικαιοσύνη κάθε ζητούμενο στοιχείο προς διευκόλυνση και επιτάχυνση του έργου της, αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την κλήση από τον ανακριτή μελών των Επιτροπών Διαφήμισης για την υπόθεση διαφημίσεων σε συγκεκριμένα έντυπα.

Κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυγίανση της Attica Bank και τη λειτουργία της σε στέρεες και υγιείς βάσεις καταβάλλει η νέα διοίκησή της από τον Σεπτέμβριο του 2016, που ανέλαβε τα καθήκοντά της, αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, με αφορμή δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που αναφέρονται σε κλήσεις από τον ανακριτή μελών των Επιτροπών Διαφήμισης της Attica Bank για την υπόθεση διαφημίσεων σε συγκεκριμένα έντυπα κατά την περίοδο 2013-2015.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η Attica Bank παρέχει άμεσα στη Δικαιοσύνη κάθε ζητούμενο στοιχείο προς διευκόλυνση και επιτάχυνση του έργου της.

Η συγκεκριμένη ανακριτική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι κατά το νόμο μυστική. Τα οποιαδήποτε τυχόν συμπεράσματα επί της εκκρεμούς αυτής υποθέσεως, θα είναι βεβιασμένα και πρόωρα, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024