
Στην Κύπρο μεταβαίνει ο Νίκος Κοτζιάς
Στη Λευκωσία μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετά τη συνάντησή του με τον προσωπικό απεσταλμένο του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, στις Βρυξέλλες.
Στη Λευκωσία μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετά τη συνάντησή του με τον προσωπικό απεσταλμένο του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, στις Βρυξέλλες.
Αύριο, Τρίτη 18 Ιουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.
Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας των δύο υπουργών Εξωτερικών και των αντιπροσωπειών τους στο ΥΠΕΞ της Κύπρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές
- Άκαρπες οι συνομιλίες στον ΟΗΕ για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων
- Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρέτησε το «Late Show» με τη βοήθεια του Πολ ΜακΚάρτνεϊ – Το πικρόχολο σχόλιο του Τραμπ
- Κούβα: «Κανείς δεν θα απαγάγει τον Ραούλ Κάστρο», λέει η κόρη του
- Καλιφόρνια: 40.000 άνθρωποι έχουν λάβει εντολές εκκένωσης μετά από διαρροή σε δεξαμενή χημικών
- Κιλμάρ Αμπρέγο Γκαρσία: Τέλος της ποινικής δίωξης εις βάρος του μετανάστη-σύμβολο της πολιτικής μαζικών απελάσεων
