
Σύσταση επιτροπής από τη Super League για διαπραγμάτευση με τη Nova
Τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής, την οποία θα συνθέσουν εκπρόσωποι των τεσσάρων «μεγάλων» κι άλλης μιας ΠΑΕ, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη Nova, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Super League.
Τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής, την οποία θα συνθέσουν εκπρόσωποι των τεσσάρων «μεγάλων» κι άλλης μιας ΠΑΕ, προκειμένου να διαπραγματευτεί με τη Nova, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Super League.
Η συνεργασία της διοργανώτριας με το συνδρομητικό κανάλι κλυδωνίζεται τον τελευταίο καιρό, με τους συλλόγους να κάνουν λόγο για ανεξόφλητες οφειλές και να μην αποδέχονται την πρόταση μείωσης κατά 18% του τηλεοπτικού συμβολαίου, και τη Nova να διαρρέει ότι προτίθεται να «σπάσει» τη σύμβαση.
Εκτός του οικονομικού σκέλους, οι δύο εταίροι θα συζητήσουν επίσης για θέματα που άπτονται της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα τον αριθμό των ομάδων της Λίγκας και την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ. Οι δύο πλευρές θα συναντηθούν τη Δευτέρα 17 Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες
- Μπορεί μια πίτσα να μαρτυρήσει πότε δουλεύετε υπερωρίες και πότε έρχεται γεωπολιτικός «σεισμός»;
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ




