
Με προμήθεια οι πληρωμές φόρων στο γκισέ
Τις ηλεκτρονικές πληρωμές των φόρων επιστρατεύει η Ανεξάρτητη Αρχή με στόχο να εξοικονομήσει περίπου 10 εκατ. ευρώ από τις προμήθειες που πληρώνει στις τράπεζες. Όσοι φορολογούμενοι επιμένουν να πληρώνουν με μετρητά τις υποχρεώσεις τους στο γκισέ των τραπεζών, θα είναι αναγκασμένοι να επιβαρυνθούν οι ίδιοι με τη σχετική προμήθεια.
Τις ηλεκτρονικές πληρωμές των φόρων επιστρατεύει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με στόχο να εξοικονομήσει περίπου 10 εκατ. ευρώ από τις προμήθειες που πληρώνει στις τράπεζες.
Με απόφαση που αναμένεται να υπογράψει εντός της ημέρας ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, και θα τεθεί σε ισχύ τις επόμενες ημέρες, όσοι φορολογούμενοι επιμένουν να πληρώνουν με μετρητά τις υποχρεώσεις τους στο γκισέ των τραπεζών, θα είναι αναγκασμένοι να επιβαρυνθούν οι ίδιοι με τη σχετική προμήθεια συναλλαγής, σύμφωνα με Τα Νέα.
Από το νέο αυτό καθεστώς θα εξαιρούνται μόνο οι ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών, οι ανάπηροι, όσοι κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές και αυτοί μόνο για πληρωμές των δόσεων φόρου εισοδήματος και του ΕΝΦΙΑ.
*Περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιαμάλ: «Ο πατέρας μου μάζευε φαγητό από τον δρόμο» (vid)
- ΠΑΣΟΚ: «Συνταγή» αποτυχίας από τη ΝΔ για το «Ελλάδα 2.0»
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ο δήμαρχος επιβεβαιώνει ότι η 2η σορός ανήκει στο 12χρονο παιδί – «Βρέθηκε μέσα στη ντουλάπα»
- Αναστάσης Ροϊλός «Είχα Άγιο στο ατύχημα με τη μηχανή» – Γιατί το κράτησε μυστικό
- Η διάψευση του Μοντέρο για τον λόγο που φεύγει από τη Βαλένθια: «Πότε το είπα εγώ αυτό;»
- Μύκονος: Στο «Παίδων» αγοράκι 2,5 ετών που έπεσε σε πισίνα ξενοδοχείου
