Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φραγκιαδάκης: Με διατηρήσιμο τρόπο η έξοδος στις αγορές

Φραγκιαδάκης: Με διατηρήσιμο τρόπο η έξοδος στις αγορές

«Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές χρειάζεται να γίνει με τρόπο και συνθήκες τέτοιες οι οποίες υποθάλπουν μια διατηρησιμότητα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, μιλώντας σε εκδήλωση για την ανακοίνωση της συνεργασίας της Εθνικής με τρία ερευνητικά ιδρύματα της χώρας, «Δηλαδή δεν μπορεί να είναι ένα μοναδικό σημείο και μετά να αλλάξουν οι συνθήκες και να πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή».

«Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές χρειάζεται να γίνει με τρόπο και συνθήκες τέτοιες οι οποίες υποθάλπουν μια διατηρησιμότητα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, για την ανακοίνωση της συνεργασίας της Εθνικής με τρία ερευνητικά ιδρύματα της χώρας.

«Δηλαδή δεν μπορεί να είναι ένα μοναδικό σημείο και μετά να αλλάξουν οι συνθήκες και να πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή» εξήγησε.

Ο κ. Φραγκιαδάκης εκτίμησε, ότι «το κλίμα είναι καλό» και πρόσθεσε: «Αν τελικά η Ελλάδα αποφασίσει να βγει στις αγορές, φαντάζομαι θα έχουν μετρηθεί όλοι οι παράγοντες και θα είναι μια καλή αρχή».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανακοινώθηκε η συνεργασία της Εθνικής τράπεζας με τρία κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα της χώρας: το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) από την Μακεδονία, το Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμινγκ» από την Αττική και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) από την Κρήτη.

Στόχος της Εθνικής τράπεζας είναι να συμβάλει, μέσα και από αυτή τη συνεργασία, στη χρηματοδότηση, την ανάκαμψη και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, στη βάση όμως ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, διεθνοποιημένου και ανταγωνιστικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024