Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στους Ορλάντο Μάτζικ συνεχίζει ο Κεμ Μπιρτς

Στους Ορλάντο Μάτζικ συνεχίζει ο Κεμ Μπιρτς

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Κεμ Μπιρτς, με τον Καναδό σέντερ να κάνει χρήση του NBA opt out που είχε στο συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» και να έρχεται σε συμφωνία με τους Ορλάντο Μάτζικ. Ο 25χρονος κατάφερε πριν το τέλος της σχετικής προθεσμίας να βρει συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και είναι έτοιμος να ζήσει το... αμερικάνικο όνειρο από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην παρθενική του χρονιά στην Euroleague ο Μπιρτς είχε μέσους όρους 7.3 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Κεμ Μπιρτς, με τον Καναδό σέντερ να κάνει χρήση του NBA opt out που είχε στο συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» και να έρχεται σε συμφωνία με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Ο 25χρονος κατάφερε πριν το τέλος της σχετικής προθεσμίας να βρει συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και είναι έτοιμος να ζήσει το… αμερικάνικο όνειρο από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην παρθενική του χρονιά στην Euroleague ο Μπιρτς είχε μέσους όρους 7.3 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βγουν στην αγορά για την κάλυψη του κενού που προέκυψε στην φροντ λάιν, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να «πονοκεφαλιάζει» και για την περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος εξετάζεται από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024