Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Μίλαν από τον Αστέρα Τρίπολης ο Ντοναρούμα

Στη Μίλαν από τον Αστέρα Τρίπολης ο Ντοναρούμα

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μίλαν. Ο 27χρονος τερματοφύλακας, που ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, θα μεταγραφεί στους «ροσονέρι», ικανοποιώντας το... αίτημα του μικρότερου (και σαφώς πιο διάσημου) αδελφού του, Τζιανλουίτζι, ο οποίος λέγεται ότι έθεσε ως όρο -και- την απόκτηση του Αντόνιο, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν.

Στην Ιταλία βρίσκεται ο Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μίλαν. Ο 27χρονος τερματοφύλακας, που ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, θα μεταγραφεί στους «ροσονέρι», ικανοποιώντας το… αίτημα του μικρότερου (και σαφώς πιο διάσημου) αδελφού του, Τζιανλουίτζι, ο οποίος λέγεται ότι έθεσε ως όρο -και- την απόκτηση του Αντόνιο, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρέλαβε το πρωί της Δευτέρας (10/07) επίσημη πρόταση από την AC MILAN για την απόκτηση του Antonio Donnarumma. Ο Ιταλός τερματοφύλακας τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε με άδεια της ομάδας στο Μιλάνο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Πλέον απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Donnarumma από τον ΑΣΤΕΡΑ στη Milan, ενώ για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως οι στοχευμένες κινήσεις της ομάδας μας δημιουργούν ένα λαμπρό έδαφος για το μέλλον.

Η μεταγραφή του Donnarumma στη Milan είναι πολύ σημαντική τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο φυσικά και για το σύλλογο μας, καθώς οι επαφές με έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο προσδίδουν κύρος αλλά και πολλαπλά οφέλη στον ΑΣΤΕΡΑ.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024